úterý 20. dubna 2010

Will it blend?

Virální video kampaň Will it blend? není úplně čerstvý masíčko. Začala v říjnu roku 2006 a trvá dodnes. Je jednou z mých vůbec nejoblíbenějších dlouhodobých kampaní a své místo na Diktátech si tak sakra zasloužila. Možná, že už toho pána, co vypadá jako křeček a VŠECHNO vám rozmixuje dobře znáte - v tom případě berte tenhle diktát jako Tribute to WIB.

Celá tahle sranda propaguje Total Blender - dokonalý mixér, který na prášek rozdrtí COKOLI....tedy skoro cokoli. Chuck Norris samozřejmě rozprášit nepujde.

...průvodce a expert na blending Tom Dickson právě šmelcuje ovladač na Wii...

Struktura videjíček Will it blend? není složitá. Tom Dickson - jeden z hlavních inženýrů společnosti Blendtec a moderátor pořadu testuje (rozuměj: hází do mixéru) rozličné předměty ve snaze dokázat sílu a výkonnost Total Blenderu. 

K dnešnímu dni proběhlo krásných 95 pokusů  - od golfových holí a míčků, hokejových puků, mobilů přes louskáčku na ořechy (vč. ořechů), Rubikovu kostku, naslouchátek až po anglicko - německý slovník, Nike tenisky či iPad! 

Po úvodu následuje první ukázka.

Tohle je vůbec první WIB video, které jsem viděla. Našly jsme ho s kamáradkou, která byla v iPhone dilematu (mít či nemít) a hledali jsme na youtube nějaké prezentační video.)


that's the iSmoke, DON'T BREATHE IT!

Každý díl týhle Show (jiný výraz pro to nemám) začíná stejnou obavou. 
WILL IT BLEND? THAT IS THE QUESTION.


...jenže Total Blender si poradí i s celým Guitar Hero.

Na oficiální stránce najdete dvě kategorie 1) Don't try this at home a 2) Try this at home. Což je fakt trochu směšný, když to nejžhavější, co je v seznamu povolených ingrediencí pro domácí míchání, jsou kreditky....


v díle hostuje Tomova manželka, která prostě potřebuje zničit všechny svoje credit cards

Nyní bude následovat několik klasických a férových Will it blendů


iPod. YES, IT BLENDS


Magnety, blend as well!


A tohle je Cochicken (lahodná směs kuřete a Coca-coly). 
Tímto zdravím všechny fanoušky Kuřecího džusu!

Oficiální stránky WILL IT BLEND kde si můžete objednat nezničitelný a dokonalý přístroj Total Blender nebo něco pěkného z merchandisingu (ale to božský triko s motivem Tom Dickson is my homeboy už nemají, bůů)



Tom Dickson spolu s Georgem Wrightem neustále přijímají nové nápady a náměty do Will It Blend? !
Pokud Vás láká nechat něco rozsekat v megamixéru, ozvěte se jim přes tento odkaz.

1 komentář: